باکتری‌های روده تأثیر عمیق‌تری بر عملکرد مغز دارند تا ژنتیک.

یک مطالعه‌ی پیشگامانه نشان می‌دهد که باکتری‌های روده تأثیر عمیق‌تری بر عملکرد مغز دارند تا ژنتیک.

پژوهشگران دریافتند که میکروبیوم روده می‌تواند از طریق فرآیندی به نام گلیکوزیلاسیون به‌طور شیمیایی پروتئین‌های مغز را تغییر دهد – مکانیزمی که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته و تأثیر مستقیمی بر شناخت، خلق‌وخو و ارتباطات عصبی دارد.

آنچه این کشف را بسیار مهم می‌سازد، این است که تمرکز را از ژنتیک به سلامت روده به عنوان یک عامل کلیدی در عملکرد مغز تغییر می‌دهد. با تغییر پروتئین های مغزی در سطح ملکولی، باکتری های روده ای  به‌طور فعال بر انعطاف‌پذیری عصبی، التهاب و حتی مقاومت روانی تأثیر می‌گذارند.

این بدان معناست که آنچه می‌خورید و نحوه‌ی حمایت شما از میکروبیوم روده‌تان می‌تواند به‌اندازه‌ی DNA شما در سلامت شناختی‌تان نقش داشته باشد.

علم اکنون ثابت می‌کند که ارتباط روده و مغز فقط درباره‌ هضم یا خلق‌وخو نیست؛ بلکه نیرویی بنیادی است که چگونگی عملکرد مغز را شکل می‌دهد. بهینه‌سازی سلامت روده، یک روند زودگذر نیست؛ بلکه یک ضرورت زیستی برای عملکرد ذهنی حداکثری است.

میزان سروتونینی که در روده ها ترشح می شود؛ چندین برابر سروتونین آزاد شده از مغز است که می‌تواند حال انسان را خوب و مود او را بالا نگاه دارد.

استفاده مرتب از سبزیجات، روغن زیتون، انجیر را در برنامه روزانه خود به طور مرتب داشته باشید.

 از غذاهای فست فود تا حد ممکن اجتناب فرمایید.
حال خوب؛ حافظه خوب؛ با رژیم غذایی کم کالری مدیترانه ای.
مشاور آمورشی شما
دکتر کسری طبری
Rate this post
اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید